VšeRady a tipyNávodyNovinky
Změny v sortimentu obkladu Izoflex, 2024
Pod dvou letech dochází k velkým změnám v sortimentu cihelných pásků Izoflex.
Kerrafront – moderní, designové obkladové panely pro zavěšené fasády.
Co jsou panely Kerrafront? Jaké je jejich použití? Výhody a principy montáže. Kerrafront jsou lehké fasádní panely pro realizaci finální obálky budov formou zavěšené fasády.
Řešení nároží u obkladů Izoflex
Správná montáž v souladu s doporučením výrobce má značný dopad na vzhled dokončené fasády a její životnost. Důležitým detailem fasády z obkladů Izoflex je nároží / kout.
Montáž dekoračních panelů Linerio
Interiérové panely Linerio jsou výrazným dekoračním prvkem obytných místností. Jejich instalace je velmi snadná, jak dokládá toto video, a lze zvládnout svépomocí.
Montáž fasádních obkladů Deco Siding
Fasádní obklad Decosiding již není novinkou. Nové jsou profily a dekory v designu dřeva. I ty však využívají stejné dokončovací prvky. Krom studia klasického papírového návodu není na škodu se podívat na montážní video.
Rozšíření nabídky fasádních obkladů Deco Siding
Výrobce fasádních obkladů, firma VOX přišla s novou designovou kolekci fasádních obkladů DecoSiding. Byla byla inspirovaná kresbou dřeva a díky tomu obklad vypadá věrohodněji a blíží se své předloze, totiž dřevěným fasádním obkladům používaných v severní Americe.
Montáž stavebního pouzdra Scrignotech
Návod k montáži stavebního pouzdra Scrignotech
Interiérový obklad Vilo SPC
Přinášíme vám alternativu ke keramickým obkladům v podobě interiérového obkladu Vilo SPC. Interiérový obklad Vilo SPC je určen k bezespárému obkladu stěn v interiéru. Je vhodný pro rodinné domy, ale i reprezentativní místnosti, firemní recepce, restaurace a podobně.
Srovnání obkladů Izoflex a Klinker
Obklady Izoflex jsou uváděny jako imitace cihel, nebo cihelných obkladů. Skutečně se nejedná o produkt z vypalované hlíny, nejde o cihlu v pravém slova smyslu, nebo o cihelný obklad. Svým tvarem, barvou i strukturou však dokonale cihlu napodobuje. Co se týká vlastností a způsobu montáže v mnohém směru klinkerový obklad převyšuje.
Hliníkové lamely pro výplň
Hliníkové lamely, profily, tyče. Tím vším můžeme označit délkové hliníkové prvky. Jedná se profilované, nejčastěji uzavřené duté profily určené k montáži do stavebních prvků jako výplň. Nejčastěji se používají na výplň plotových polí, posuvných bran a vrátek.
Hliníkové konstrukční profily
Hliníkové konstrukční profily, jak napovídá název, jsou vhodné pro výrobu lehkých nosných konstrukcí z hlinku. Ty můžou sloužit jako nosná konstrukce pro zahradní pergoly a posezení.
Nová kolekce panelů Linerio
V letošním roce představil výrobce panelů Linerio jejich novou kolekci. Narozdíl od předchozích dřevěných dekorů, jde o jednobarevné panely a to v barvách  bílá, šedá a antracit.
1234
benefit
Odborné poradenství
29 let zkušeností v oboru, poradíme s výběrem po telefonu, e-mailu či na chatu.
benefit
Specialista na fasády
Zaměřujeme se na fasádní materiály a prvky pro dokončení stavby.
benefit
Návrh skladby materiálu
Popište nám váš záměr, navrhneme optimální skladbu materiálu a prvky.
benefit
Individuální nabídka
Větší konstrukce? Zhotovíme vám individuální cenovou nabídku.