VšeRady a tipyNávodyNovinky
Změny v sortimentu obkladu Izoflex, 2024
Pod dvou letech dochází k velkým změnám v sortimentu cihelných pásků Izoflex.
Kerrafront – moderní, designové obkladové panely pro zavěšené fasády.
Co jsou panely Kerrafront? Jaké je jejich použití? Výhody a principy montáže. Kerrafront jsou lehké fasádní panely pro realizaci finální obálky budov formou zavěšené fasády.
Rozšíření nabídky fasádních obkladů Deco Siding
Výrobce fasádních obkladů, firma VOX přišla s novou designovou kolekci fasádních obkladů DecoSiding. Byla byla inspirovaná kresbou dřeva a díky tomu obklad vypadá věrohodněji a blíží se své předloze, totiž dřevěným fasádním obkladům používaných v severní Americe.
Interiérový obklad Vilo SPC
Přinášíme vám alternativu ke keramickým obkladům v podobě interiérového obkladu Vilo SPC. Interiérový obklad Vilo SPC je určen k bezespárému obkladu stěn v interiéru. Je vhodný pro rodinné domy, ale i reprezentativní místnosti, firemní recepce, restaurace a podobně.
Hliníkové konstrukční profily
Hliníkové konstrukční profily, jak napovídá název, jsou vhodné pro výrobu lehkých nosných konstrukcí z hlinku. Ty můžou sloužit jako nosná konstrukce pro zahradní pergoly a posezení.
Nová kolekce panelů Linerio
V letošním roce představil výrobce panelů Linerio jejich novou kolekci. Narozdíl od předchozích dřevěných dekorů, jde o jednobarevné panely a to v barvách  bílá, šedá a antracit.
Vinylové podlahy SPC Rigid, Canadian Design
Vinylové podlahy v poslední době patří k nejoblíbenějším. Přispívají k tomu skvělé užitné vlastnosti, příznivá cena i možnost jednoduché svépomocné pokládky. Přicházíme tedy s nabídkou vinylové podlahy Canadian Design s tvrdým jádrem (SPC RIGID) a integrovanou podložkou.
Interiérové panely Linerio - proužky pro váš interiér.
Designově sladit interiér, tedy nábytek, užitkovou elektroniku a povrchy stěn není zrovna lehký úkol. Jednou z možností úpravy stěn je použití plastického obkladu Linerio. Jak napovídá název, jde o proužky. Ale ne tak docela.
Půdní schody Oman Polar Plus konečně v prodeji
Je to tak. Dlouho avizované půdní schody od polského výrobce Oman jsou konečně v prodeji. Přesto, že již byly v minulém katalogu výrobce, odladění technických detailů a získání poznatků z praxe zabralo delší čas. Vývoj se neuspěchal a produktu to prospělo. Na trh se dostávají půdní schody, které jsou odzkoušené a nabízí výborný poměr kvality a ceny...
Změna názvosloví obkladových pásků Izoflex
Obkladové flexibilní pásky Izoflex jsou na našem trhu již více jak 15 let. Za tu dobu se původní sortiment 8 barev značně rozrostl. Ty byly označované pouze číselně od čísla 100 výše. Postupem času jsme byli nuceni pro přehlednost přidat i slovní charakteristiku odstínu, kdy označení pak mělo tento tvar, např.: barva 105 cihlová.
Solid Sandstone - nová řada do rodiny obkladů Solid.
Panely Solid se k nám dovážejí již řadu let. Za tu dobu prošly řadou designových změn. Vzpomeňme kolekci Deco (Brick a Stone), dále pak před nedávnem ukočenou kolekci pojmenovanou po evropských zemích. Z této pak vychází současná kolekce Solid Stone a Solid Brick s názvy po evropských městech.
Dřevěné flexibilní obklady Dřevoflex
Dřevěné obklady a flexibilní? To si odporuje. Pouze na první pohled. Nejedná se ve skutečnosti o obklady z přírodního dřeva, ale o napodobeninu dekoru dřeva - imitaci. Proč tedy používat imitaci (která v mnoha případech znamená levnější náhražku), když můžu mít originální přírodní dřevo. Důvodů je celá řada a vycházejí právě z nedokonalosti přírodního materiálu...
12
benefit
Odborné poradenství
29 let zkušeností v oboru, poradíme s výběrem po telefonu, e-mailu či na chatu.
benefit
Specialista na fasády
Zaměřujeme se na fasádní materiály a prvky pro dokončení stavby.
benefit
Návrh skladby materiálu
Popište nám váš záměr, navrhneme optimální skladbu materiálu a prvky.
benefit
Individuální nabídka
Větší konstrukce? Zhotovíme vám individuální cenovou nabídku.