VšeRady a tipyNávodyNovinky
Videonávod k instalaci stavitelných podstavců a terčů Eterno Invica
Stavitelné podstavce a terče od italského výrobce Eterno Invica znamenají jednoduché a rychlé řešení pro vaše venkovní chodníky, dlažby a terasy. Hlavním přínosem je snadné výškové seřízení finální podlahy (terasových palubek, nebo velkoformátové dlažby). Nezanedbatelným bonusem pak vytvoření prostoru pod podlahou, kde můžem skrýt technické rozvody. (elektro, kanalizace...)
Solid Sandstone - nová řada do rodiny obkladů Solid.
Panely Solid se k nám dovážejí již řadu let. Za tu dobu prošly řadou designových změn. Vzpomeňme kolekci Deco (Brick a Stone), dále pak před nedávnem ukočenou kolekci pojmenovanou po evropských zemích. Z této pak vychází současná kolekce Solid Stone a Solid Brick s názvy po evropských městech.
Dřevěné flexibilní obklady Dřevoflex
Dřevěné obklady a flexibilní? To si odporuje. Pouze na první pohled. Nejedná se ve skutečnosti o obklady z přírodního dřeva, ale o napodobeninu dekoru dřeva - imitaci. Proč tedy používat imitaci (která v mnoha případech znamená levnější náhražku), když můžu mít originální přírodní dřevo. Důvodů je celá řada a vycházejí právě z nedokonalosti přírodního materiálu...
Lepení obkladů Dřevoflex na fasádu
Flexibilní obklady Dřevoflex věrně imitují barvou i strukturou povrchu přírodní dřevo. Na rozdíl od něj nepodléhají hnilobě ani hmyzu a nevyžadují cyklickou údržbu nátěry.
Montáž nerezového komínu Complex D a izolace prostupů.
Nerezové komíny se mimo jiné vyznačují rychlou montáží. Nedílnou součástí montáže nerezového komínu je izolace komínového tělesa při průchodu přes spalné konstrukce. Oboje si ukážeme na níže uvedených videích.
Revoluční změna v sortimentu půdních schodů Oman.
V současné době lze vybírat z celé řady konstrukčního provedení, ale hlavně nabízí i různé kvalitativní (dle termoizolačních vlastností), tedy i odlišné cenové provedení. Jistě budete souhlasit, s tvrzením, že jiné požadavky budou na schody do garáže a jiné pro interiér v energeticky úsporném domě.
Návod k montáži půdních schodů JAP.
Montáž schodů JAP ve zkratce na videu, včetně českého komentáře. Nic složitého, pokud víte jak na to. Takže od teď se profesionálům můžete směle vyrovnat...
Kulaté nerezové sloupky jsou nuda, zkuste hranaté!
Nebaví vás mít doma stejné zábradlí jako soused? Tedy mám na mysli nerezové sloupky, které v 95% jsou vždy kruhového průřezu. Můžete se odlišit. Nově jsme zařadili do sortimentu hranaté sloupky. Přibyly i nové druhy madel, pojďme se podívat blíže na tyto novinky.
Montáž stavebního pouzdra JAP Standard a JAP Komfort
Instruktážní návody k montáži jednokřídlých i dvoukřídlých stavebních pouzder, jak do zděné, tak i sádrokartonové příčky. K videu je i český komentář.
Stavební pouzdra, pár rad ke správnému výběru.
Dnes jsou stavební pouzdra již běžnou záležitostí. Na trhu je celá řada výrobců, stejně tak i paleta typů je velmi široká. Které jsou pro jaký účel vhodné a které patří ke špičce, pojďme si vysvětlit základní pojmy a rozebrat problematiku, pro snadnější orientaci v tomto segmentu.
Fasádní obklady IMIT - Keraton
K čemu jsou a kdo by byl ochoten ještě platit za obložení vlastního domu betonem? Na první pohled to nejde moc dohromady. Nicméně nejedná se o klasický beton a škála tvarů a barevnost jistě přesvědčí i nejednoho skeptika o tom, že je to velmi dobrý nápad. Pojďme se s tímto zajímavým materiálem seznámit blíže.
Návod k lepení obkladů IMIT - Keraton
Instruktážní videa k lepení vylehčených betonových obkladů KeraTon pro interiér, i fasádu. Použití originál stavební chemie, správný postup při spárování. Pro odborníky jistě nic nového, pro laika neocenitelné. Jednou vidět, znamená více něž 10x o tom číst.
12345
benefit
Odborné poradenství
29 let zkušeností v oboru, poradíme s výběrem po telefonu, e-mailu či na chatu.
benefit
Specialista na fasády
Zaměřujeme se na fasádní materiály a prvky pro dokončení stavby.
benefit
Návrh skladby materiálu
Popište nám váš záměr, navrhneme optimální skladbu materiálu a prvky.
benefit
Individuální nabídka
Větší konstrukce? Zhotovíme vám individuální cenovou nabídku.